Over Onderhandelexperts

Onderhandelexperts.nl is opgezet met als doel professionals en ondernemers te helpen het gewenste resultaat uit hun onderhandelingen te halen. Dat doen wij door beste methoden, tips en trends aangaande onderhandelen met jullie te delen via onze blogs, video’s en trainingen. Daarnaast kunnen bieden wij ook de mogelijk ondernemers en professionals persoonlijk bij te staan middels coaching en begeleiding tijdens onderhandelingen. 

Training

School jezelf om tot een expert in onderhandelen met onze trainingen

Coaching

Laat je coachen door een onderhandel-expert en wordt zelf onderhandelexpert

Begeleiding

Laat jezelf of je team begeleiden tijdens voor jouw belangrijke onderhandeling

Onderhandelen is een belangrijke vaardigheid die wij vrijwel dagelijks inzetten. Zowel in de zakelijke als persoonlijke sfeer. World Economic Forum plaatst onderhandelen niet voor niets in de Top 10 meest belangrijke eigenschappen voor werknemers. Dat onderhandelen voor ondernemers een belangrijk onderdeel is van het ondernemerschap mag duidelijk zijn.

 

onderhandelen als expert

Onderhandelen is een vaardigheid die je niet gemakkelijk uit de boeken leert. Onderhandelen leer je het beste door te oefenen. De uitdaging daarbij is dat tijdens een echte onderhandeling vaak niet duidelijk is of je het goed hebt gedaan of niet. De andere partij zal zelden laten blijken hoe jij het hebt gedaan.  En mochten ze dat al doen is het de vraag of ze daar eerlijk over zijn. 

Wij hebben er dan ook voor gekozen om praktijk en theorie met elkaar te verbinden. Daarbij ligt de nadruk op het zelf oefenen van onderhandelen. Door elke onderhandeling goed te evalueren wordt duidelijk wat er goed ging en wat er beter had gekund. 

Waar en voor wie hebben onze onderhandelexperts gewerkt?

onderhandelen-ahold
onderhandelen hema
onderhandelen makro

Onderhandelen is een vakgebied waar nog weinig aandacht wordt besteed tijdens de opleiding.  Wij als onderhandelexperts willen hier verandering in brengen. En zijn dan ook begonnen met het geven van (gast) colleges en masterclasses aan studenten. Komende tijd zal hier steeds meer invulling aan worden gegeven.