Wil jij ook meer uit jouw onderhandelingen halen?
Waarom zou jij ook met minder genoegen nemen!

Als onderhandelcoach...

zie ik zoveel mensen niet uit hun onderhandelingen halen wat ze willen.

Laat staan wat er mogelijk is!

Jammer!! Want iedereen kan een goede onderhandelaar worden!

Ik hoor dan ook elke keer weer..

Waarom heb ik dit niet eerder een coach onderhandelen genomen..

Ik had zoveel meer resultaat uit mijn eerdere onderhandelingen kunnen halen..

Onderhandelen is namelijk zo goed te leren!

In iedereen schuilt een onderhandelexpert!

Dus ook in jou!

Denk jij dat..

Niets is minder waar. Ook jij kan veel meer uit jouw onderhandelingen halen!

Leer onderhandelen als een onderhandelexpert!

Onderhandelen is iets wat je dagelijks doet. Alleen heb je het vaak niet door. Eigenlijk kan je dus al prima onderhandelen. Toch ervaren de meeste mensen dit niet zo. Zodra zij het idee hebben in een officiële onderhandeling te belanden blokkeren ze.

Onderhandelen kan ook wat ongemakkelijk voelen. Je gaat namelijk tegen de ander in. Iets wat mensen niet graag in nature doen. Wat nou al de andere partij boos wordt? Meegaan met de ander is veel makkelijker. Het maakt echter ook dat je mogelijk niet uit jouw onderhandeling haalt wat je wil. 

Het kan ook anders. Onderhandelen is namelijk gemakkelijk aan te leren. Mits je daarbij de juiste ondersteuning krijg natuurlijk. Je kan daarbij kiezen voor een onderhandelingstraining.  Wil je echter graag meer persoonlijke aandacht dat is een onderhandel coaching een goede oplossing. 

Goed leren onderhandelen doe je niet uit een boekje. Het is vooral belangrijk om het veel te oefenen. En van dit oefenen te leren. Het is vooral dit onderdeel waarbij een onderhandelcoach echt het verschil kan maken.  Je krijgt namelijk direct feedback op je eigen handelen. Iets wat zeer waardevol is. De kans is namelijk heel klein dat de persoon met wie je een onderhandeling voert aan het eind van de onderhandel zal vertellen wat je beter had kunnen doen. Daarbij komt dat tijdens een coaching onderhandelen echt wordt gewerkt aan een onderhandelingsstijl die bij jou past. En niet eentje die algemeen wordt toegepast. Uiteindelijk is het namelijk belangrijk dat jij je tijdens het onderhandelen zelfverzekerd en op je gemak voelt.

Voor dat je het weet kan je jezelf ook een onderhandel expert noemen.  Zo ben je er ook van verzekerd dat je meer uit je komende onderhandelingen zult halen!

Eindelijk de resultaten waarnaar ik opzoek was!

Onderhandelen was niet iets wat mij makkelijk af ging. Elke keer voelde ik mij weer genoodzaakt om akkoord te gaan met condities waarin ik mij niet goed kon vinden. Maar ja, wat moest ik anders. Ik werd er gek van.
 
Het moeilijke was dat ik niet goed wist wat ik anders moest doen. Maar ja..hoe kom je daar achter. De andere partij gaat je dat echt niet vertellen. 
 
Een ding wist ik wel.. dit moet anders. Als gevolg van mijn matige onderhandelingsskills kwam ik als ondernemer ook niet verder. Tijd voor verandering.
 
Na het eerste gesprek met de onderhandelcoach Maarten was het mij gelijk duidelijk; deze coachingsessies gaan mij echt verder brengen. Samen we hebben we gewerkt aan het gehele onderhandelproces.
 
En met welk resultaat! Ik ben onderhandelen zelfs leuk gaan vinden. De resultaten liegen er ook niet om. Uiteindelijk is mij rendement op mijn gehele business met 15,9% gestegen. 
 
Eindelijk de resultaten waarnaar ik opzoek was. 
 
Jeroen
Ondernemer
Professionele onderhandelcoach

Waarom heb ik het niet eerder gedaan...

Als coach onderhandelingen hoor ik dan ook elke keer weer..

Waarom heb ik dit niet eerder een coach onderhandelen genomen..

Ik had zoveel meer resultaat uit mijn eerdere onderhandelingen kunnen halen..

Onderhandelen is namelijk zo goed te leren!

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw onderhandelingen kan halen?

Vraag nu direct jouw gratis intakegesprek aan

Herken jij zelf in onderstaande?

Dan is een individuele coaching onderhandelen zeker iets voor jou!

Vraag direct jouw gratis intakegesprek aan!

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw onderhandelingen kan halen!

Waarom zou je een onderhandelcoach nemen?

Aantal intakegesprekken per week is beperkt

Dus vraag nu direct jouw gratis intakegesprek aan!

Over jouw onderhandelcoach

Na ruim 10 jaar te hebben mogen werken voor verschillende toonaangevende retailers ben ik gaan ondernemen.

Als snel werd mij duidelijk dat mijn kennis, kunde en passie voor onderhandelen van grote toegevoegde waarde is voor ondernemers en professionals. Met dit in het achterhoofd ben ik dan ook gestart met het coachen en trainen van ondernemers en professionals op het gebied van onderhandelen.

Sindsdien heb ik met veel ondernemers en professionals mogen samenwerken met resultaten die er niet om liegen.

Afgelopen jaar heb ik besloten ook studenten te gaan trainen. In lijn hiermee volgen studenten van verschillende onderwijsinstellingen mijn trainingen.

Naast het onderhandel coachings, begeleid ik tevens ondernemers tijdens belangrijke onderhandelingen. 

Wil je ook graag beter leren onderhandelen? Plan dan vrijblijvend een intakegesprek in. Dan kunnen we kijken wat voor elkaar kunnen betekenen.

 

Onderhandelexpert
Onderhandelen Ahold Delhaize
onderhandelen hema
onderhandelen makro

Vraag direct jouw gratis intakegesprek aan!

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw onderhandelingen kan halen!

Werkwijze onderhandelcoach

Ik ben van mening dat er geen standaard manier is om professionals en ondernemers te coachen bij het onderhandelen. Het is geheel afhankelijk van de persoonlijke situatie. Een onderhandel coaching wordt dan in overleg met de klant opgesteld. Tijdens de coaching wordt wel gebruik gemaakt van bepaalde elementen. Enkele voorbeeld hiervan zijn:

Theoretische inzichten

Tijdens de onderhandelings coachings wordt waar nodig gebruik gemaakt van relevante theoretische inzichten. Er is veel onderzoek gedaan naar onderhandelen. Het zou zonde zijn bepaalde inzichten niet te gebruiken. 

Fictieve cases

Het uitvoeren van fictieve cases is een ideale manier om precies dat te oefenen dat aandacht behoeft. Zie het als een fitness training waarbij je ook één spiergroep per keer traint. Door deze focus aan te leggen leer je sneller. 

Praktijk cases

Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling beter te worden in de onderhandelingen die je vaak voert. Vandaar dat ook dat soort onderhandelen zullen worden geoefend. Als gevolg hiervan zal je volgende keer met meer vertrouwen de onderhandeling aan gaan.

Oefenen met acteurs

Wanneer nodig kunnen er ook oefeningen worden opgezet waarbij wordt onderhandeld met acteurs. Hierdoor wordt het ook weer mogelijk bepaalde specifieke situaties na te bootsen. 

Evalueren van onderhandelen

Wanneer mogelijk zullen ook lopende onderhandelen worden geëvalueerd. Hierdoor kan je gelijk het geleerde in de praktijk brengen. 

Tijdens een coaching onderhandelen is veel mogelijk. Afhankelijk van de wensen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een intake gesprek!

onderhandeling coach

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw onderhandelingen kan halen?

Vraag nu direct jouw gratis intakegesprek aan

Veel gestelde vragen coaching onderhandelen

Een coaching onderhandelen start met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt gekeken wat wij voor jou kunnen betekenen.  Op basis van dit gesprek stelt de onderhandelcoach een leerplan/strategie op. Na dit met de deelnemer te hebben doorgesproken kan de onderhandel coaching beginnen.

De coaching wordt zo ingestoken dat de klant zelf een onderhandeling succesvol moet kunnen voeren. Het is dus niet de bedoeling dat de onderhandelcoach de onderhandeling voert. Wij bieden bieden deze service wel in de vorm van consultancy. 

Bij een coaching onderhandelen ligt de focus op het individu. Bij een training onderhandelen op de groep. Natuurlijk wordt daarbij ook naar het individu gekeken. Echter bij een onderhandel coaching ligt daar de nadruk op.

Dat is in overleg met de klant. Onze ervaring is dat sessie van ongeveer 2.5 uur het meest efficiënt zijn. 

Hoe en waar de coaching plaatsvindt is in overleg. Over het algemeen vinden de sessie plaats middels beeldbellen. Op locatie is echter ook mogelijk. Afhankelijk van de locatie worden daar wel extra kosten voor in rekening gebracht. 

Het laten coachen van een geheel team is ook mogelijk. Deze optie bieden wij ook aan in combinatie met een training onderhandelen. 

Vraag direct jouw gratis intakegesprek aan!

Wordt ook een onderhandelexpert!

Contactgegevens

Onderhandelexperts.nl
Clarensteeg 19
2312WJ Leiden
Email: info@onderhandelexperts.nl
Web: www.onderhandelexperts.nl

Telefoon: +31 8500 44 326

KvK nummer: 27308429
BTW nummer: NL 17 54 03 077

Contactformulier